Rețeta Kheema: carnea de vită indiană cu mazăre este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 498 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți coriandru măcinat, boia de ardei, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Miel Kheema Cu Mazăre, Fel Principal De Carne De Vită Măcinată Cu Condimente Indiene, și Miel Khemma / Kheema W / Mazăre, Cartofi Și Morcovi.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează încă un minut. Amestecați coriandrul, ardeiul, Garam Masala, chimenul și cayenne, dacă folosiți și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați carnea de vită, rupând bucățile cu o lingură și sotati până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați roșiile, 1 cană de apă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Se presară în mazărea proaspătă engleză. Amestecați bine și fierbeți, parțial acoperite, aproximativ 10 minute sau dacă folosiți mazăre congelată, adăugați-le acum și gătiți încă 5 minute, parțial acoperite.
Garnisiți cu frunze de cilantro sfâșiate și serviți cu chapatis cald sau pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
9
Combinați bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele, semințele de cardamom verde, semințele de cardamom negru, dacă se utilizează, într-o râșniță de condimente sau râșniță de cafea și macinați până se fin. Păstrați amestecul de condimente într-un recipient etanș, departe de lumina directă a soarelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De Cardamom
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.