Kebab de pui cu Salsa
Reteta kebab de pui cu Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest curs principal are 249 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,2 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de avocado, ceapă verde, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Kebaburi de pui și salsa nectarină, Nemernic kebab de pui cu mango salsa, și Kebaburi de pui la grătar cu salsa de lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente. Acoperiți și răciți.
Puneți puiul într-un vas superficial.
Combinați 2 linguri de suc de lămâie, sos de soia și usturoi.
Se toarnă peste pui. Acoperiți și marinați la frigider 1 oră.
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada.
Puneți marinada într-o cratiță mică; aduceți la fierbere și îndepărtați-l de pe foc. Filetați puiul pe 2 frigarui (10 inci).
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar, acoperit, 6-8 minute sau până când puiul se face, de cotitură ocazional, și ungand cu marinată rezervate.
Puneți amestecul de roșii pe o farfurie de servire; puneți kebab-urile de pui peste amestecul de roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.