Katsu de porc cu murături rapide de morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Katsu de porc cu murături rapide de morcovi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 405 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet distilat, ou, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Porc Japonez Katsu, Carne de porc Katsu cu orez lipicios, și Murături Rapide.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțet, apă, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare. Folosind un cojitor de legume, radeți cât mai multe panglici din morcovi. Aruncați morcovi și scallions cu pansament.
Bateți ușor oul într-un castron puțin adânc.
Combinați panko, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper pe o farfurie mare.
Puneți Cotletele de porc la 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un știft de rulare. Condimentați ambele părți cu 1/8 linguriță fiecare de sare și piper (total).
Înveliți cu ou, lăsând excesul să picure, apoi cu panko, apăsând pentru a ajuta la aderare.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește. Gătiți cotletele (în loturi, dacă este necesar), rotind o dată, până devin aurii și tocmai fierte, 4 până la 5 minute în total, adăugând ulei de lingură rămas, dacă este necesar.
Se scurge scurt pe prosoape de hârtie și se servește cu murături de morcov.