Kanafeh / K. K. Nefe (Produse De Patiserie Cu Brânză Dulce)

Kanafeh / K. K. Nefe (Produse De Patiserie Cu Brânză Dulce)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Kanafeh/K Bucormnefe (patiserie cu brânză dulce). Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 293 calorii, 10g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de feta, sirop simplu, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 181 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Kanafeh sau Kunafan sau Kanafi, Ceapă dulce caramelizată cu galetă de patiserie cu brânză albastră, și Produse De Patiserie Dulci.

Instrucțiuni

1
Rupeți patiseria în bucăți lungi de unul sau doi inci, separând firele. (Câteva impulsuri ale unui proces alimentar ajută la acest lucru.)
2
Amestecați untul în patiserie cu mâinile într-un castron mare până când este acoperit și apăsați jumătate din el în fundul unei tigaie metalică unsă într-un strat subțire.Pulsați brânzeturile într-un robot de bucătărie până când amestecul atinge consistența unei mese grosiere și apăsați-l în aluatul din tigaie.Apăsați aluatul rămas pe brânză și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până se rumenesc ușor, aproximativ 20-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Se servește cald acoperit cu sirop sau acoperit cu sos de mere și/sau pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista