Curcan Prăjit

Curcan Prăjit
Curcanul prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 17685 calorii, 113g de proteine, și 1922g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $16.93 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Un amestec de apă, gheață, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați apa fierbinte, sarea kosher și zahărul brun într-un răcitor de băutură vertical de 5 galoane și amestecați până când sarea și zahărul se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
(tub Mare)(tub Mare)
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Adăugați gheața și amestecați până când amestecul este rece. Coborâți ușor curcanul în recipient. Dacă este necesar, cântăriți pasărea pentru a vă asigura că este complet scufundată în saramură. Acoperiți și așezați într-un loc răcoros și uscat timp de 8 până la 16 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
4
Scoateți curcanul din saramură, clătiți și uscați. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
5
Așezați uleiul într-o oală de 28 până la 30 de litri și puneți la foc mare pe un arzător exterior cu propan, cu o structură robustă. Aduceți temperatura uleiului la 250 de grade F. Odată ce temperatura a ajuns la 250, coborâți încet pasărea în ulei și aduceți temperatura la 350 de grade F. Odată ce a ajuns la 350, reduceți căldura pentru a menține 350 de grade F. după 35 de minute, verificați temperatura curcanului folosind un termometru cu sondă. Odată ce sânul atinge 151 de grade F, scoateți ușor din ulei și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de sculptură. Pasărea va atinge o temperatură internă de 161 grade F datorită reportării gătitului. Sculptați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate31
Revista