Kamut la cuptor cu Chorizo și scoici
Kamut coapte cu Chorizo și scoici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fire ușor de șofran, cățel de usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo-midii aburite și scoici cu fasole albă, Scoici Chorizo, și Scoici cu Chorizo.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați Kamutul și 6 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până aproape fraged, aproximativ 45 de minute.
Scurgeți Kamutul. Între timp, într-o cratiță mică, încălziți vinul.
Se scoate de pe foc, se sfărâmă în șofran și se lasă să se absoarbă cel puțin 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie grea de 13 pe 9 inci setată la foc mic, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați vinul infuzat cu șofran și dați la fiert.
Adăugați Kamutul și restul de 3 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți bine cu folie și coaceți aproximativ 1 3/4 ore sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ridicați temperatura cuptorului la 45
Amestecați chorizo, usturoiul și un vârf de sare și piper în Kamut. Aranjați scoicile, balamalele în jos, în Kamut. Acoperiți cu folie și coaceți în fundul cuptorului timp de aproximativ 15 minute sau până când scoicile s-au deschis.