Kalijira Pilaf cu nuci de pin
Pilaf Kalijira cu nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 5 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de nuci de pin, bulion de pui degresat cu grăsime, orez kalijira și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf armean cu nuci de pin, Pilaf de orez cu nuci de pin, și Pilaf cu coriandru și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 cană de orez Kalijira într-o strecurătoare fină. Clătiți cu apă rece, drenând des, până când apa este limpede.
Între timp, într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați 1 lingură de unt sau margarină cu 1/4 cană de nuci de pin până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați orez și amestecați până când câteva boabe sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 1/4 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 1/2 linguriță de nucșoară rasă proaspătă și 1 linguriță de coajă de portocală rasă. Se amestecă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe încet până când orezul este fraged pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Adăugați 1/4 cană de suc de portocale, amestecați și condimentați după gust cu sare.