Kalijira Pilaf cu nuci de pin

Kalijira Pilaf cu nuci de pin
Pilaf Kalijira cu nuci de pin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 5 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de nuci de pin, bulion de pui degresat cu grăsime, orez kalijira și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pilaf armean cu nuci de pin, Pilaf de orez cu nuci de pin, și Pilaf cu coriandru și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 1 cană de orez Kalijira într-o strecurătoare fină. Clătiți cu apă rece, drenând des, până când apa este limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Între timp, într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați 1 lingură de unt sau margarină cu 1/4 cană de nuci de pin până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați orez și amestecați până când câteva boabe sunt ușor prăjite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați 1 1/4 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 1/2 linguriță de nucșoară rasă proaspătă și 1 linguriță de coajă de portocală rasă. Se amestecă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe încet până când orezul este fraged pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați 1/4 cană de suc de portocale, amestecați și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista