Kale Sote
Kale sote ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 44 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kale Picant Saut + 5 Kale Sănătos, Kale Sote, și Kale Sote.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și adăugați cățelele de usturoi și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți usturoiul până devine auriu și foarte aromat.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați cele 2 tipuri de kale și amestecați pentru a acoperi cu uleiul. Condimentează cu sare și adaugă bulionul de pui. Acoperiți și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Descoperiți și amestecați pentru a vă asigura că varza este gătită uniform.
Lăsați lichidul să se evapore.
Se presară cu oțet de sherry. Gustați pentru a vă asigura că varza este condimentată perfect.