Kale-llaloo
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Kale-llaloo ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 122 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, ceapă vidaliană, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Blueberry Kale Pops de la Kale: Ghidul complet pentru cel mai puternic superaliment din lume, Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid, și Pesto Vegan Kale și nebun pentru petrecerea de lansare Kale.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de sote, adăugați unt și slănină și gătiți la foc mediu până când slănina începe să fie crocantă și își face grăsimea.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Se adaugă kale și se sotează până se ofilește și se combină cu ceapa și slănina.
Adăugați lapte de cocos și bulion și continuați să gătiți până când kale se înmoaie, încă 10 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.