Kale cu unt Balsamic de lămâie
Kale cu unt Balsamic de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 146 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, sare de mare, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt varză balsamică cu afine, Varză balsamică și linte neagră, și Varza balsamica si Radicchio saut 4.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile și coastele centrale din varză. Se spală și se usucă. Tăiați grosolan pentru a măsura 24 de căni. Aduceți apa la fierbere într-un vas de 8 litri.
Adăugați kale; acoperiți și gătiți 3 minute.
Se scurge bine; puneți kale într-un castron.
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă stafidele, sucul și oțetul; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu cu un tel.
Se toarnă amestecul de unt peste kale.
Se presară sare și piper; aruncați bine pentru a acoperi.