Kabobs De Șuncă Portocalie

Kabobs De Șuncă Portocalie
Această rețetă face 8 porții cu 92 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ardei gras, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Kabobs De Legume Portocalii, Kabobs De Pui Cilantro Și Portocaliu, și Scoici de scoici, portocale și castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe opt frigarui de metal, filetați alternativ trei cuburi de șuncă, două bucăți de portocale, două bucăți de ardei verde și două bucăți de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
2
Așezați pe o tigaie pentru broiler cu raft; se fierbe 4-5 in. de la căldură timp de 8 minute, întorcându-se ocazional. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, pasta de roșii și ghimbirul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Pasta De TomatePasta De Tomate
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
BolBol
3
Periați jumătate peste kabobs; se fierbe 2-3 minute. Întoarceți kabobs și ungeți cu sosul rămas; se fierbe încă 2 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista