Această rețetă face 8 porții cu 92 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, ardei gras, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Kabobs De Legume Portocalii, Kabobs De Pui Cilantro Și Portocaliu, și Scoici de scoici, portocale și castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe opt frigarui de metal, filetați alternativ trei cuburi de șuncă, două bucăți de portocale, două bucăți de ardei verde și două bucăți de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Roșu
șuncă Tăiată Cubulețe
Portocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
2
Așezați pe o tigaie pentru broiler cu raft; se fierbe 4-5 in. de la căldură timp de 8 minute, întorcându-se ocazional. Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, pasta de roșii și ghimbirul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Pasta De Tomate
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Bol
3
Periați jumătate peste kabobs; se fierbe 2-3 minute. Întoarceți kabobs și ungeți cu sosul rămas; se fierbe încă 2 minute sau până când legumele sunt fragede.