Kabobs de legume cu sos de brânză mexicană
Reteta de legume Kabobs cu sos de brânză mexicană este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 439 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, apă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Tofu Legume Kabobs Cu Sos De Muștar Scufundare, Friptură la grătar și ciuperci cu sos de brânză albastră, și Pui ușor Cordon Bleu Kabobs cu sos de scufundare cu brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Puneți cartofii și apa în caserola cu microunde de 2 litri. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim 3 până la 6 minute sau până când sunt fierte parțial; scurgere.
Filetați cartofii, dovleceii, ciupercile și roșiile alternativ pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice de 15 inci, lăsând spațiu între fiecare bucată.
Acoperiți și grătați kabobs la 4 până la 6 inci de la foc mediu aproximativ 15 minute, perindând o dată cu ulei, până când dovlecelul este crocant-fraged.
În timp ce kabobs sunt la grătar, încălziți sosul de brânză conform instrucțiunilor de pe borcan.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.