Kabobs De Fructe La Grătar
Kabobs de fructe la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 142 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 350 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți banane, miere, prune și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Kabobs De Fructe La Grătar, Kabobs De Fructe La Grătar, și Kabobs De Fructe La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și așezați o foaie mare de folie pe grătar.
Topiți margarina și mierea împreună într-o cratiță mică la foc mediu. Reduceți căldura la minim și gătiți ușor, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Nu lăsați sosul să fiarbă.
Filetați un sfert de piersică, un sfert de prune, o bucată de banană și o căpșună pe fiecare frigăruie.
Așezați frigaruile pe folia de pe grătarul preîncălzit; lingură amestec de margarină-miere peste fiecare frigăruie.
Grătați până când fructul este înmuiat și sosul s-a îngroșat și gătit pe fruct, aproximativ 5 minute. Întoarceți frigaruile, lingurați mai mult sos de margarină-miere peste fiecare și grătați încă 5 minute pe cealaltă parte.