Johnny Jalapeno ' s jumpin Wagon Wheels!'Macaroane și brânză

Johnny Jalapeno ' s jumpin Wagon Wheels!'Macaroane și brânză
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Johnny Jalapeno 's jumpin Wagon Wheels! Macaroane și brânză o încercare. O porție conține 705 calorii, 25g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cremă de brânză, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma jumătate și jumătate de cremă, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roți de vagon cu Broccoli și parmezan, Sloppy Joe Wagon Roți, și Roți De Vagon Sud-Vest pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Sangre De Toro Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Sangre De Toro Cava
Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista