Jeweled Gelatină Torte
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, citrice și mentă, gelatină de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gelatină Torte, Tort De Fructe Cu Bijuterii, și Cuscus Cu Bijuterii.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați gelatina de cireșe în 1 cană de apă clocotită; se amestecă în 1/2 cană de apă rece.
Se toarnă într-un 9-in. x 5-in. tigaie de pâine acoperită cu spray de gătit. Repetați cu var și gelatină portocalie, folosind încă două tigăi de pâine. La frigider până la ferm, aproximativ 1-1 / 2 ore.
Într-o cratiță mică, aduceți sucul de ananas la fiert. Se amestecă gelatina de lămâie și zahărul până se dizolvă. Se amestecă apa rece rămasă. La frigider până la sirop, aproximativ 45 de minute. Între timp, aliniați părțile laterale și fundul unui 9-in. tigaie cu formă de primăvară cu ladyfingers; deoparte.
Tăiați gelatina de cireș, var și portocaliu în 1/2-in. cuburi.
Se toarnă amestecul de gelatină de lămâie într-un castron mare; pliați în topping biciuit. Îndoiți ușor în cuburi de gelatină.
Se toarnă în tigaie pregătită. La frigider până la setare.
Garnisiți cu citrice și mentă, dacă doriți.