Jell-O Breezer de căpșuni "Mousse-tini
Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Jell-O Breezer de căpșuni " Mousse-tini ar putea fi o mare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 195 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de rom, suc de lămâie, gelatină cu aromă de daiquiri de căpșuni jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jell-O "Mousse-tini, JELL-O cupele cu mousse de capsuni de tip Jell-O, și Icy Strawberry Kiwi-tini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți 1 buc. gelatină pe farfurie mare. Jante Dip de 8 (6 oz.) pahare de martini în apă rece, apoi în amestec de gelatină uscată; pus deoparte.
Se toarnă gelatina neutilizată din farfurie într-un castron mediu.
Adăugați amestecul de gelatină rămas. Adăugați treptat apă clocotită, amestecând cel puțin 2 min. cu măturică până când gelatina este dizolvată. Se amestecă ingredientele rămase.
Se toarnă în pahare pregătite.
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.