Jeleu De Mentă De Vin Roșu
Jeleul de mentă cu vin roșu ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.17 pe portie. O porție conține 250 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Mergeți la magazin și ridicați vin, zahăr, mentă plus frunze și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mojito jeleu-var și mentă jeleu, Jeleu De Vin Fiert, și Afine Rozmarin Vin Jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați vinul și zahărul și fierbeți la foc mediu timp de 10 până la 15 minute pentru a găti o parte din alcool.
Într-un bol mare de amestecare combinați gelatina cu 3 linguri de apă pentru a înflori gelatina.
Se lasă să stea 5 minute și se amestecă.
Se toarnă amestecul de vin roșu fierbinte în castron pentru a se combina cu gelatina și se amestecă.
Adăugați ceapa tocată, boabele de piper, frunzele de mentă și sucul de lămâie.
Se lasă să se absoarbă timp de 15 până la 20 de minute. Se strecoară solidele și se toarnă într-o matriță cu ulei. Se lasă să se configureze peste noapte în frigider. Pentru a servi, desfaceți pe o farfurie și stropiți cu ulei de măsline extravirgin, sare și piper negru proaspăt măcinat.
Garnisiți cu puțină mentă proaspătă tocată.