Jeleu de carne sau Aspic

Jeleu de carne sau Aspic
Jeleu de carne sau Aspic este un fără gluten, fără lactate și primal condiment. Această rețetă servește 8. O porție conține 204 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, morcov, o altă bucată de vițel pe os și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Jeleu Aspic, Aspic De Roșii, și Aspic De Caise.

Instrucțiuni

1
Puneți toate ingredientele, cu excepția gelatinei, albușurilor și alcoolului, dacă utilizați, într-o tigaie mare cu 2 2/3 litri de apă și aduceți la fierbere. Degresați și lăsați să fiarbă la foc constant timp de aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
AlcoolAlcool
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se strecoară cu grijă printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză și se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Îndepărtați grăsimea, care se va solidifica deasupra.
4
Când stocul este rece, verificați consistența: dacă nu s-a setat, aduceți-l la foc mic și adăugați 3 până la 4 frunze de gelatină înmuiate în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Pentru a clarifica jeleul pentru aspic, bateți ușor albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6
Puneți bulionul într-o tigaie, amestecați albușurile și bateți ușor tot lichidul, fără oprire, astfel încât albușurile să devină spumoase, în timp ce se încălzesc foarte treptat până când lichidul tocmai ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Dacă doriți, adăugați Madeira, port sau sherry pentru a-l aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
PortPort
8
Se toarnă lichidul clarificat printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză umedă, se aruncă solidele și se lasă să se pună la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista