Janie e uimitor Smoothie

Janie e uimitor Smoothie
Smoothie-ul uimitor al lui Janie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 15 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, dovlecei, îndulcitor granular de sucroloză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare sunt Amazing pom-Mango Smoothie cu impuls opțional de proteine, Trei Ingrediente Superfood Smoothie + Amazing Grass Giveaway, și Unt de arahide Ciocolata Chip proteine Smoothie cu Kura Smoothie Starter.

Instrucțiuni

1
Așezați dovleceii, cuburile de gheață, sucul de portocale, îndulcitorul și extractul de vanilie într-un blender. Acoperiți și amestecați până se omogenizează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
îndulcitorîndulcitor
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista