Jambalaya

Jambalaya
Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 307 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cârnați, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez, combinați amestecul, apa, roșiile, sosul de roșii și cârnații afumați. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul și lăsați să fiarbă timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați AfumațiCârnați Afumați
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați creveți și gătiți încă 5 până la 7 minute sau până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Într-un castron mic, combinați orezul, ceapa, pătrunjelul, bulionul de vită, cimbru, praf de usturoi, piper negru, piper cayenne, sare și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Bouillon De VităBouillon De Vită
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
CimbruCimbru
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în punga de celofan. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Cajun funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, rosul de vin și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult.
Lumânare Parfumată Sticlă De Vin DecoGlow - Sauvignon Blanc
Lumânare Parfumată Sticlă De Vin DecoGlow - Sauvignon Blanc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista