Jambalaya
Reteta Jambalaya ar putea satisface pofta Creolă în jurul valorii de 10 minute. Acest fel principal are 794 calorii, 47G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, kielbasa, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya Cu O Singură Oală, Veg Jambalaya, și Jambalaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați kielbasa și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile și sucurile lor împreună cu 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de orez. Reduceți căldura, acoperiți și gătiți pentru timpul specificat pe pachetul de orez.
Adăugați creveții și amestecați. Acoperiți și gătiți până când creveții sunt roz, 3 până la 4 minute.
Adăugați sosul de ardei iute (dacă folosiți). Lingură în boluri individuale.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Don Olegario Albarino cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Don Olegario Albarino]()
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albari este o expresie prin excelență a acestui soi elegant, aromat, care prezintă arome și arome strălucitoare de citrice, grapefruit și fructe albe, cu note florale seducătoare subliniate de o aciditate proaspătă, vibrantă. Finisajul este lung și viu, terminând cu o notă clară de coajă de lămâie.