Jalape8oro Popper Cartofi Copți De Două Ori

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați cartofii Jalapepormoro Popper de două ori coapte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 432 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, jalape Chile, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Bacon Jalapeno Popper De Două Ori Cartofi Copți, Mac și brânză Popper Jalapeno la cuptor, și Glisoare De Pui Jalape La Cuptor Pentru Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.frecați ușor cartofii, dar nu coajați. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița pentru a permite aburului să scape în timp ce cartofii se coc.
Coaceți 1 oră sau până se înmoaie când este străpuns cu furculița. Se răcește ușor.
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați fiecare pe jumătate pe lungime. Scoateți interiorul fiecărei jumătăți în castron mediu, lăsând coajă subțire de cartofi pe fiecare. Puneți cojile deoparte. Mash cartofi cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică până când nu rămân bulgări.
Adăugați cremă de brânză, unt, 2 linguri de lapte, sare și piper; se amestecă sau se bate până se omogenizează și pufos. Dacă este necesar, adăugați mai mult lapte. Se amestecă slănina, chile tocat și 1/2 cană de brânză.
Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi; așezați pe foaie unsă.
Presărați 1/2 cană de brânză rămasă și aranjați câteva inele de chile deasupra fiecărei jumătăți.
Coaceți 20 de minute sau până când brânza este topită și cartofii sunt fierbinți.