Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Jalapele umplute la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 14. O porție conține 90 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de cremă de brânză, cremă de brânză, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Jalapenos Umplute La Grătar, Jalapenos Umplute La Grătar, și Jalapenos Umplute La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți slănina din tigaie; se scurge pe prosoape de hârtie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Combinați slănina mărunțită, brânzeturile și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi) într-un castron, amestecând bine pentru a combina. Împărțiți amestecul de brânză uniform pentru a umple jumătățile de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Brânză
Usturoi
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți ardeii, brânza în sus, pe grătar sau grătar acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și grătați ardeii 8 minute sau până când fundul ardeilor este carbonizat și amestecul de brânză este ușor rumenit.