J. C. C. gerschnitzel (cotlet de porc sau de vițel în sos de ciuperci)

J. C. C. gerschnitzel (cotlet de porc sau de vițel în sos de ciuperci)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați J Rankulgerschnitzel (cotlete de porc sau de vițel în sos de ciuperci). Această rețetă servește 6 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 330 calorii. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, piper, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chiftele de vițel și porc cu sos de ciuperci și tăiței de ou, Cotlete de porc pâine cu piure de legume rădăcină și sos de salvie, și Cotlete de porc cu ciuperci sălbatice Marsala.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista