Italiană Veggie Coace
Reteta Italiană Veggie coace ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 15 și costă 44 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, ardei gras, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Italiană" Veggie Burger " Coace, Italiană Veggie Medley, și Salată Italiană De Legume.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 5 min. sau până la licitație. Se amestecă vinetele; gatiti 5 min., amestecând frecvent.
Adăugați ciuperci, dovlecei și ardei; gatiti si amestecati 5 min.
Se amestecă roșiile; se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 15 min. sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Încălziți cuptorul la 177°.
Se toarnă amestecul de legume în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; top cu brânză. Acoperă.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto