Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s

Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap vegetarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pâine de fermă, unt clarificat, brânză epoisses și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ingredientul Secret( Marmeladă): Creveți Cu Coajă De Portocală, Ingredientul Secret (marmeladă): înghețată Cremcicle cu bucăți de ciocolată, și Burger Umplut Cu Brânză Albastră Cu Un Secret Crucial: Marmeladă De Ceapă Zin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți pâinea. Topiți untul limpezit într-o tigaie mică de saut la foc mediu-mare. Se prăjește pâinea, câte 3 bucăți, câte 1 minut pe fiecare parte, până când este crocantă și aurie.
Scoateți pe o farfurie și repetați cu pâinea rămasă, adăugând mai mult unt după cum este necesar.
Un alt mod mai puțin tradițional, dacă este mai sensibil, de a pregăti pâinea este de a preîncălzi cuptorul la 350 F.
Periați ambele părți a 9 felii subțiri de baghetă cu ulei fără aromă sau unt clarificat topit și aranjați într-un singur strat pe o foaie mică de copt cu margini.
Coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 până la 12 minute.
Întindeți fiecare pâine prăjită cu 1/2 linguriță de marmeladă și deasupra cu 1 dreptunghi de Epoisses. Așezați pe un platou și serviți.
Puteți face acest lucru și ca brânză la grătar, dar folosind 2 felii de 1/2 inch de pâine de fermă de persoană.
Întindeți exteriorul pâinii cu unt nesărat la temperatura camerei, iar interiorul cu 1 lingură de marmeladă de portocale.
Răspândiți 2 uncii de Epoisses între felii și lipiți împreună. Prăjiți într-o tigaie la foc mediu-mic timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până când exteriorul este auriu și interiorul este absolut curgător. Repetați pentru câte sandvișuri aveți nevoie.