Infernul De Cotlet Dublu De Miel
Dublu miel Chop Inferno este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 632 calorii. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei de măsline extravirgin, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dublu Miel Cotlet Inferno, Cotlet de miel sau marinată de friptură de miel, și Cotlet De Vițel Tăiat Dublu Saltimboca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o zonă a unui grătar de cărbune sau gaz bine uns la mare și alta la mediu
Combinați toate ingredientele untului într-o cratiță medie, puneți-le la foc mediu și aduceți la foc mic. Se amestecă pentru a se combina bine pe măsură ce untul se topește.
Condimentați cu generozitate Cotletele de miel pe ambele părți cu sare și piper. Folosind mâinile sau o perie, uniform, dar ușor, acoperiți cotletele cu ulei de canola.
Uită-te la fiecare dintre cotlete și determină care este prezentarea sau partea superioară a cotletului. Este partea care arată cel mai frumos și ar trebui să fie cea cu cele două oase cele mai apropiate de ea.
Este de preferat ca cotletele să fie mutate într-o zonă curată a grătarului de fiecare dată când sunt răsturnate.
Așezați prezentarea cotletelor cu fața în jos pe grătarul înalt. Închideți capacul și grătarul, fără a le mișca, până când sunt bine marcate și ușor carbonizate, aproximativ 2 minute. Întoarceți, periați cu amestecul de unt folosind pachetul de plante, închideți capacul și repetați pe a doua parte, la grătar timp de aproximativ 2 minute. De acum înainte, flip, jockey și stack după cum este necesar. Întoarceți din nou la partea de prezentare, încă pe grătarul înalt.
Ungeți cu amestecul de unt folosind pachetul de plante, închideți capacul și grătiți cotletele, fără a le mișca, timp de 2 minute. Întoarceți, încă pe grătarul înalt, periați cu amestecul de unt folosind pachetul de plante, închideți capacul și grătiți fără să vă mișcați timp de 2 minute. (Grătarul Total în acest moment este de 8 minute, 4 minute pe fiecare parte.)
Ungeți din nou cotletele cu untul folosind pachetul de plante și treceți la zona medie a grătarului. Continuați să grătiți, cu prezentarea în sus, cu capacul deschis, până ajungeți la coacerea dorită, perindând cu sucul de lămâie în ultimul minut de gătit. Gatiti aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru rare, aproximativ 3 pana la 4 minute pentru mediu rar pana la mediu, aproximativ 5 minute pentru mediu bine si aproximativ 6 pana la 7 minute pentru bine facut.
Întindeți o parte din untul rămas pe o tăietură, strecurați peste niște suc de lămâie și presărați cu fleur de sel.
Așezați cotletele pe tablă și lăsați să se odihnească 5 minute.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;