Inele de ceapă prăjite cu conținut scăzut de carbohidrați
Low Carb Inele de ceapa prajita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 188 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți condimente de pasăre, ouă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Inele De Ceapă Prăjite, Inele De Ceapă Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Orez prăjit cu conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o oală grea la foc mediu-mare cu cel puțin un centimetru de ulei vegetal.
Încălziți uleiul la 350 de grade F; este important să monitorizați și să mențineți temperatura, sau făina de soia și uleiul dvs. vor arde. (Friteuzele portabile la domiciliu sunt excelente pentru acest lucru.)
Într-un castron mediu, amestecați ouăle și smântâna pentru a face o spălare a ouălor. Într-un castron separat mai mare, amestecați ingredientele de panificație împreună.
Cojiți și feliați ceapa în felii groase și separați cu grijă inelele. Apoi înmuiați inele individuale de ceapă în pâine, apoi spălați oul și apoi înapoi în pâine din nou, asigurându-vă că acoperiți bine. Îndepărtați orice exces de pâine și puneți-l cu grijă în ulei fierbinte, în loturi, după cum este necesar, și prăjiți până se rumenesc și crocant, la doar 1 până la 2 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.