Inele De Ceapă "Prăjite" Crocante

Inele De Ceapă
Crispy Inele de ceapa "prajite" ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați zară, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Inele De Ceapă Prăjite Crocante, Inele De Ceapă Dulce Prăjite Crocante, și Inele De Ceapă Crocante.

Instrucțiuni

1
Tăiați ceapa în felii groase de 1/4 inch și separați-o în inele. Selectați cele mai mari 12 inele, rezervând feliile de ceapă rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
2
Bateți împreună Zara și albușul de ou într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Dragă inele de ceapă în făină; se înmoaie în amestecul de zară, acoperind bine. Dragați din nou în făină și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se încălzește 2 lingurițe. ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Înclinați tigaia pentru a acoperi fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 inele de ceapă în tigaie și gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până devin aurii. Ștergeți tigaia curată. Repetați procedura de două ori cu inelele de ceapă rămase și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați inele de ceapă prăjite pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți la 400 timp de 3 minute. Întoarceți inelele de ceapă și coaceți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți imediat.
10
Inele de ceapă "prăjite" bătute cu bere: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas reduceți Zara la 1/4 cană și bateți împreună cu 1/4 cană de bere ușoară și 1 albus de ou. Continuați cu pașii 3, 4 și 5 conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
BereBere
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Per porție (4 inele de ceapă): calorii 118 (0% din grăsimi); grăsime 8g (sat 8g, mono 1g, poli 7G); proteine 3G; Carb 5g; fibre 1g; Chol 0mg; fier 6mg; sodiu 340mg; Calc 19mg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții3
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista