Inele De Ceapă Coapte Crocante

Inele De Ceapă Coapte Crocante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă coapte crocante. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 75342 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte de unt, sare și piper, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Inele de ceapă grătar crocante la cuptor, Inele De Ceapă Coapte Crocante, și Inele De Ceapă Coapte Crocante.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătate din făină într-un castron larg puțin adânc, amestecați făina rămasă cu zeama și oul și așezați-o într-un castron larg și puțin adânc și amestecați pesmetul panko, condimentul creol, sarea și piperul și așezați-le într-un al treilea vas larg, puțin adânc.Dragați feliile de ceapă în făină, înmuiați-le într-un amestec aluat și dragați-le în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați feliile de ceapă pe o grătar pe o foaie de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 218° până se rumenesc, aproximativ 12-16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista