Inele De Ceapă Coapte Crocante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Inele de ceapă coapte crocante. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 75342 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte de unt, sare și piper, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Inele de ceapă grătar crocante la cuptor, Inele De Ceapă Coapte Crocante, și Inele De Ceapă Coapte Crocante.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din făină într-un castron larg puțin adânc, amestecați făina rămasă cu zeama și oul și așezați-o într-un castron larg și puțin adânc și amestecați pesmetul panko, condimentul creol, sarea și piperul și așezați-le într-un al treilea vas larg, puțin adânc.Dragați feliile de ceapă în făină, înmuiați-le într-un amestec aluat și dragați-le în pesmet.
Așezați feliile de ceapă pe o grătar pe o foaie de copt și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 218° până se rumenesc, aproximativ 12-16 minute.