Inel de cafea cu ciocolată
Inelul de cafea cu ciocolată ar putea fi doar băutura pe care o cauți. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 295 de calorii , 3 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână smântână, lapte, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Inelul de cafea cu ciocolată , Inelul de prăjitură cu cafea cu ciocolată și cireșe și Prajituri cu ciocolată cu inel de logodnă .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă unt și zahăr. Se bate oul. Incorporati smantana si vanilia.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de smântână. Se amestecă fulgi de ciocolată.
Se toarnă într-un 8-in. tavă cu tub canelată acoperită cu spray de gătit.
Pentru topping, combinați făina, zahărul brun și cacao într-un castron.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă nuci pecan; se presara peste aluat.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar pentru a se răci complet.
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru glazură până la omogenizare.