Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pappardelle de iepure fiert. Această rețetă face 5 porții cu 900 de calorii, 65g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 56 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcov, vin de la rosul, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ragout de iepure cu Soppressatan și Pappardelle, Pappardelle cu iepure, rampe și usturoi sălbatic, și Iepure Fiert.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Când este fierbinte, se adaugă iepurele, se rumenesc pe toate părțile, apoi se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați slănina, ceapa și morcovul în tigaie și gătiți timp de 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul, rozmarinul și Roșia pură, amestecați 1-2 minute, apoi turnați vinul și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Întoarceți iepurele în tigaie, condimentați, acoperiți cu un capac și gătiți la foc mic timp de 1 oră până când iepurele este cu adevărat fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți iepurele din tigaie și tocați carnea folosind 2 furculițe. Aveți grijă să îndepărtați toate oasele mici. Între timp, creșteți căldura sub tigaie și fierbeți lichidul timp de 5 minute până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întreg
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carnea mărunțită și reduceți focul la minim. Gatiti pastele intr-o tigaie mare cu apa sarata urmand instructiunile ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți, rezervând puțină apă pentru Paste pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Amestecați jumătate din coaja de portocală, muștarul, smântâna și pătrunjelul în sosul de iepure.