Iceberg Stack
Iceberg Stack ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 4 și costă $ 2.04 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 138 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați varză de lucernă, castraveți, ridichi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pui prăjit și vafe stivă cu salata Iceberg și Garlicky Ranch Aioli, Iceberg Slaw, și Iceberg BLTs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați salata în felii de 4 (grosime de 1 inch), rezervând capetele pentru o altă utilizare.
Așezați 1 felie pe fiecare dintre cele 4 farfurii de salată.
Presărați ridichi uniform peste salată.
Strat castraveți, roșii, varză de lucernă și slănină uniform peste ridichi.
Stropiți cu sos de brânză albastră cremoasă.