Iaurt Grecesc Ouă Deviled
Reteta iaurt grecesc Ouă Deviled ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 1 și costă 4,48 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 1035 calorii, 88G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, iaurt grecesc, ceapă de primăvară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sud-Vest Iaurt Grecesc Ouă Deviled, Subțire Greacă Deviled Ouă, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate pe lungime și puneți gălbenușurile într-un robot de bucătărie; rezervați albușuri.
Adăugați iaurt și sare în robotul de bucătărie și rotiți până se omogenizează, răzuind vasul după cum este necesar.
Transferați amestecul de gălbenușuri într-un castron mediu și amestecați muștarul, 1 lingură. arpagic și 2 linguri. ceapa să se amestece. Puneți albușurile pe un platou, cu partea goală în sus. Scoateți amestecul de gălbenușuri într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de stea și un amestec de țevi în goluri.
Presărați cu mai mult arpagic și ceapă, dacă doriți.
*Pentru ouă fierte tari perfecte, acoperiți-le în apă rece într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 12 minute. Puneți ouăle fierte în apă cu gheață, crăpați peste tot și lăsați să stea în apă câteva minute înainte de a curăța. Căutați ceapă de primăvară (ceapă obișnuită culeasă tânără) pe piețele fermierilor primăvara și pe piețele Latino pe tot parcursul anului. Au un bec mai gras decât ceapa verde-care au mai puțină criză, dar sunt un bun înlocuitor.
Încercați aceste variante pe ouăle de mai sus; doar sub pentru Dijon, arpagic și ceapă de primăvară.
PESTO: înlocuiți 3 până la 5 linguri. pesto.
Garnisiți cu frunze mici de busuioc.
Miere-muștar: înlocuiți 2 linguri. miere de muștar, 2 linguri. mărar proaspăt tocat și 1 linguriță. suc de lămâie.
Se ornează cu flori de rozmarin.
Caper-boia fierbinte: înlocuiți 2 linguri. capere tocate, 1/2 linguriță. boia fierbinte și 2 linguri. pătrunjel tocat.
Se ornează cu frunze de pătrunjel, capere întregi și un praf de boia fierbinte.