Hyderabadi Nargisi Kofta

Hyderabadi Nargisi Kofta
Hyderabadi Nargisi Kofta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 327 de calorii , 19 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Pentru 1,61 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, coriandru măcinat, piper măcinat și turmeric măcinat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 9 ore și 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum lauki kofta, cum să faceți lauki kofta | lauki kofta curry , malai kofta , cum se prepară malai kofta , iar kofta de varză , cum se face kofta de varză .

Instrucțiuni

1
Combinați mielul, apa, batonul de scorțișoară, turmericul și sarea într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți în timp ce rupeți mielul în bucăți mici până când carnea nu mai este roz și lichidul s-a evaporat, aproximativ 20 de minute. Dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat; scoateți și aruncați batonul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
TurmericTurmeric
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 1/2 Cană De Lapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie1 1/2 Cană De Lapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie
Bomboane Roșii Sau 1/4 Linguriță De Scorțișoară MăcinatăBomboane Roșii Sau 1/4 Linguriță De Scorțișoară Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse1 Kilogram De Linguine Uscate, Fierte și Scurse
2
Amestecați mielul fiert, ceapa, oul bătut, făina de năut, pasta de usturoi ghimbir, ardeiul verde, coriandru, garam masala, chimenul și ardeiul roșu măcinat într-un castron mare până se amestecă uniform. Dați la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Felii Dacă Lime-pentru GarniturăFelii Dacă Lime-pentru Garnitură
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Făină De NăutFăină De Năut
Garam MasalaGaram Masala
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătate și Jumătate De CremăJumătate și Jumătate De Cremă
3
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
4
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă. Se curata o data rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese2 Linguri Frunze De Menta Proaspat Culese
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
5
Împărțiți amestecul de miel în 8 porții egale. Luați o porție de carne și aplatizați carnea în palmă ca un cotlet. Pune un ou fiert tare în centru și înfășoară strâns carnea în jurul lui. Legați o bucată de sfoară sigură pentru alimente în jurul oului învelit. Repetați cu restul de ouă și carne. Dați din nou ouăle la frigider peste noapte sau 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Pentru Crusta Dublă (9 InciPentru Crusta Dublă (9 Inci
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1 1/2 Cană De Lapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie1 1/2 Cană De Lapte Rece, Sau Mai Mult După Nevoie
1 Lingură Extract Limpede De Vanilie Sau Apă1 Lingură Extract Limpede De Vanilie Sau Apă
6
Încinge uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 de grade F (175 de grade C). Prăjiți fiecare kofta în uleiul încins până devine ușor crocant pe exterior, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mini CovrigeiPachet Mini Covrigei
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
7
Tăiați și îndepărtați sfoara. Înjumătățiți koftas pe lungime și stropiți cu chaat masala și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chaat MasalaChaat Masala
1 Cutie (15,5 Uncii) De Fasole Roșie Goya, Scursă și Clătită1 Cutie (15,5 Uncii) De Fasole Roșie Goya, Scursă și Clătită
8
Serviți cu felii de lime în lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista