Hyderabadi Nargisi Kofta
Hyderabadi Nargisi Kofta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 327 de calorii , 19 g de proteine și 24 g de grăsime fiecare. Pentru 1,61 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită apă, coriandru măcinat, piper măcinat și turmeric măcinat. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și cetogenă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 9 ore și 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 41% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum lauki kofta, cum să faceți lauki kofta | lauki kofta curry , malai kofta , cum se prepară malai kofta , iar kofta de varză , cum se face kofta de varză .
Instrucțiuni
Combinați mielul, apa, batonul de scorțișoară, turmericul și sarea într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți în timp ce rupeți mielul în bucăți mici până când carnea nu mai este roz și lichidul s-a evaporat, aproximativ 20 de minute. Dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat; scoateți și aruncați batonul de scorțișoară.
Amestecați mielul fiert, ceapa, oul bătut, făina de năut, pasta de usturoi ghimbir, ardeiul verde, coriandru, garam masala, chimenul și ardeiul roșu măcinat într-un castron mare până se amestecă uniform. Dați la frigider cel puțin 30 de minute.
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă. Se curata o data rece.
Împărțiți amestecul de miel în 8 porții egale. Luați o porție de carne și aplatizați carnea în palmă ca un cotlet. Pune un ou fiert tare în centru și înfășoară strâns carnea în jurul lui. Legați o bucată de sfoară sigură pentru alimente în jurul oului învelit. Repetați cu restul de ouă și carne. Dați din nou ouăle la frigider peste noapte sau 8 ore.
Încinge uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 de grade F (175 de grade C). Prăjiți fiecare kofta în uleiul încins până devine ușor crocant pe exterior, 10 până la 15 minute.
Tăiați și îndepărtați sfoara. Înjumătățiți koftas pe lungime și stropiți cu chaat masala și coriandru.
Serviți cu felii de lime în lateral.