Hummus Edamame cu chipsuri de casă

Hummus Edamame cu chipsuri de casă
Edamame Hummus cu Chips-uri de casă ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 135 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți parmezan, tahini, dressing și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Hummus Pesto cu chipsuri de Pita de casă, Hummus preferat de casă cu chipsuri de Pita condimentate, și Hummus de sfeclă prăjită cu chipsuri de Pita de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti edamame pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Într-un robot de bucătărie, piure edamame cu tahini, suc de lămâie, usturoi, chimen, lichid de gătit rezervat, 1 linguriță. sare, 1/2 linguriță. piper și ulei de măsline. Puls în pătrunjel. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
TahiniTahini
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Preîncălziți cuptorul la 204°.împărțiți fiecare pita în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Periați cu pansament; se presară parmezan și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SareSare
6
Tăiați fiecare jumătate de pita în 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
7
Așezați pe o foaie de copt unsă și coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute. Urmăriți cu atenție spre sfârșitul timpului de coacere, astfel încât chipsurile de pita să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Serviți hummus cu chipsuri de pita și crudite, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista