Hummus De Casă
Rețeta Hummus de casă este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, tahini, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), Heavenly Hummus Wrap cu Hummus de casă, și Hummus De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți năutul într-o strecurătoare și alegeți pentru a îndepărta orice pietre mici; clătiți bine.
Transferați năutul într-un castron mare și adăugați 8 căni de apă; amestecați bicarbonatul de sodiu. Puneți deoparte să se înmoaie la temperatura camerei, cel puțin 12 ore și până la 1 zi.
Scurgeți năutul și clătiți bine.
Transferați într-o oală mare și adăugați 10 căni de apă; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când năutul este foarte moale, îndepărtând orice spumă de la suprafață, aproximativ 45 de minute.
Rezervați 1 cană din apa de gătit, apoi scurgeți năutul și clătiți sub apă rece.
Se transferă într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați tahini, ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, chimen, fulgi de ardei roșu, boia de ardei, 1 linguriță sare și apa de gătit rezervată; piure până la neted și cremos, aproximativ 5 minute.
Transferați hummusul într-un bol, stropiți cu ulei de măsline și presărați cu boia.
Se servește cu pâine pita și / sau legume. Pentru a păstra, acoperi și refrigera 3 până la 4 zile.