Rețeta Hummus de casă este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o mare vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 648 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, tahini, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), Heavenly Hummus Wrap cu Hummus de casă, și Hummus De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți năutul într-o strecurătoare și alegeți pentru a îndepărta orice pietre mici; clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Transferați năutul într-un castron mare și adăugați 8 căni de apă; amestecați bicarbonatul de sodiu. Puneți deoparte să se înmoaie la temperatura camerei, cel puțin 12 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Scurgeți năutul și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4
Transferați într-o oală mare și adăugați 10 căni de apă; aduceți la fierbere și gătiți 5 minute, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când năutul este foarte moale, îndepărtând orice spumă de la suprafață, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Rezervați 1 cană din apa de gătit, apoi scurgeți năutul și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se transferă într-un robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați tahini, ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie, chimen, fulgi de ardei roșu, boia de ardei, 1 linguriță sare și apa de gătit rezervată; piure până la neted și cremos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tahini
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Transferați hummusul într-un bol, stropiți cu ulei de măsline și presărați cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Se servește cu pâine pita și / sau legume. Pentru a păstra, acoperi și refrigera 3 până la 4 zile.