Rețeta Hummus cu linte roșie este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Acest hor d ' oeuvre are 417 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 1,95 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți tahini, linte, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu O Oală, Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir, și Hummus De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați lintea într-o oală de 2 litri; acoperiți cu 2 căni de apă. Se fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Combinați linte, sare, tahini, usturoi, ulei de măsline, suc de lămâie, oțet și coriandru într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coriandru
Ulei De Măsline
Linte
Oțet
Usturoi
Tahini
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Pentru a servi: lingurați hummus într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
5
Se presară cu boia și pătrunjel. Se acoperă cu iaurt grecesc, dacă se dorește.