Hummus

Reteta Hummus este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 216 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, pătrunjel, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui la grătar marinată Hummus cu sos de Hummus-Salsa, Cum să faci Hummus de casă ultra neted...sau visele de Hummus sunt făcute din), și Cel mai bun Hummus : Hummus de dovleac cu scorțișoară "zahăr" chipsuri de Tortilla {grâu integral, cu conținut scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați nautul și usturoiul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați până când nautul este tocat aproximativ.
Adăugați tahini, suc de lămâie, ulei de măsline și 1/4 cană de lichid rezervat din cutii de năut. Puree până la omogenizare, oprindu-se pentru a elimina părțile laterale ale vasului de lucru, după cum este necesar. Hummus subțire cu lichid rezervat suplimentar, dacă este necesar.
Adăugați sare și puls pentru a combina.
Așezați hummus în vasul de servire, presărați pătrunjel pentru garnitură și serviți.