Huevos Rancheros
Huevos Rancheros ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 454 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de căței de usturoi, coriandru plus suplimentar, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Huevos Rancheros (Ouă De Rancheros), Huevos Rancheros, și Huevos Rancheros.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F. stivuiți 4 plăci rezistente la cuptor pe suportul cuptorului pentru a se încălzi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează. Stivați 2 tortilla în tigaie și gătiți 30 de secunde, apoi răsturnați stiva cu clești și gătiți încă 30 de secunde. În timp ce a doua tortilla gătește în partea de jos, întoarceți tortilla de sus cu clești, păstrând tortilele stivuite. Întoarceți din nou stiva și gătiți în același mod, întorcând tortilla superioară și răsturnând din nou stiva, astfel încât ambele tortilla să fie înmuiate și ambele părți să pufăie ușor, apoi să se dezumfle (nu le lăsați să se rumenească sau să fie crocante). Înfășurați tortilele lejer în folie și păstrați-le calde la cuptor. Prăjiți tortilele rămase în același mod, adăugând 1 lingură de ulei în tigaie pentru fiecare lot. (Nu curățați tigaia.)
Pur și simplu roșii cu suc, ceapă, cilantro, chipotle, usturoi și sare într-un blender până când sunt foarte netede. Adăugați cu grijă amestecul în tigaia fierbinte (poate stropi) și fierbeți, amestecând ocazional, până când salsa este ușor îngroșată, aproximativ 10 minute.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi crăpați 4 ouă în tigaie și gătiți 3 până la 4 minute pentru gălbenușurile curgătoare sau pentru coacerea dorită.
Transferați într-o farfurie și păstrați cald, acoperit, apoi gătiți restul de 4 ouă în uleiul de lingură rămas în același mod. Condimentează ouăle cu sare și piper.
Puneți 1/4 cană de salsa pe fiecare farfurie și acoperiți cu 2 tortilla, suprapunându-le ușor.
Transferați 2 ouă în tortilla pe fiecare farfurie și acoperiți cu o parte din salsa rămasă.
Dacă sunteți îngrijorat de salmonella, poate doriți să gătiți complet gălbenușurile de ou.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.