Hot Dog Se Rostogolește

Hot Dog Se Rostogolește
Hot Dog Roll up necesită aproximativ 4 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 87 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 315 calorii. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână toți hot dog-urile de vită, tortilele din făină mission fajita, brânza americană procesată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Hash De Hot Dog Cu Legume Prăjite, Pizza De Casă Pentru Câini De Pasăre, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Hot dog în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de culoare roșie. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista