Hot Dog Dejucat

Hot Dog Dejucat
Hot dog-urile dejucate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 365 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,04 USD pe porție. Un amestec de brânză americană, muștar, Chifle hot dog și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Hot Dog Cu Nod De Usturoi, Somon Miso Dejucat, și Câini de stradă de inspirație Thailandeză: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și salată de coriandru pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Riesling, Gewurztraminer, și rossimbroulvine sunt alegerile mele de top pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista