Homestyle Turcia calea Michigander ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 381 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, curcan, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Homestyle Turcia, calea Michigander, Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui, și Homestyle Plăcintă Cu Oală De Pui.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Clătiți și spălați curcanul. Aruncați măruntaiele sau le puteți adăuga în tigaie dacă acestea sunt preferatele cuiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Așezați curcanul într-un cuptor olandez sau într-o tigaie. Separați pielea peste piept pentru a face buzunare mici. Puneți 3 linguri de unt pe ambele părți între piele și carnea de sân. Acest lucru face ca carnea de sân foarte suculentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor Olandez
3
Combinați apa cu bulionul și presărați fulgii de pătrunjel și ceapa tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Uscat
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapă
Apă
4
Se toarnă deasupra curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
5
Presărați sare condimentată peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Toată Turcia
6
Acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 4 până la 5 ore. În ultimele 45 de minute, îndepărtați folia, astfel încât curcanul să se rumenească frumos.