Homari Maine La Gratar
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul de unt, pene de lămâie, homari vii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Homari Portughezi La Grătar, Homari la grătar cu sos de scufundare din Asia de Sud-Est, și Homari la grătar cu cărbune cu porumb carbonizat, Tomatillos și cartofi albaștri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Plonjați cuțitul unui bucătar greu prin fiecare cap de homar chiar deasupra ochilor, asigurându-vă că cuțitul trece prin cap. Trageți cuțitul într-o mișcare descendentă între ochi.
Așezați homarii pe grătar; grătați 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu pene de lămâie.
Alegere Durabilă: Homari Și Aburi. Homarii prinși în apele din nord-estul SUA și Canada sunt opțiuni inteligente, la fel ca și scoicile cu coajă moale capturate sălbatic sau de crescătorie.