Homar fiert cu porumb și cartofi noi
Homar fiert cu porumb și cartofi noi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 945 calorii, 35g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, sare, garnitură: crengute de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Scoici aburite și homar cu unt de șalotă, porumb, cârnați și cartofi, Cartofi fierți cu unt, și Cartofi Fierți Cu Pătrunjel Și Mărar.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă și 1 lingură de sare la fiert într-un vas mare. Plonjați 3 homari, cu capul mai întâi, în apă clocotită; reveniți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute pentru prima lire și 3 minute pentru fiecare kilogram suplimentar.
Îndepărtați homarii cu clești; deoparte. Întoarceți apa la fierbere; repetați procedura cu homarii rămași.
Gatiti cartofii cu 1 lingurita de sare ramasa in apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez mare 5 minute.
Adăugați porumb; acoperiți și gătiți încă 5 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Aranjați homari, cartofi și porumb pe un platou de servire.
Se servește cu unt topit, jumătăți de lămâie și felii de baghetă.
Adăugați pătrunjel în plăcile de servire, dacă doriți.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climate" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Oktsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare, cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu carne galbenă, în special piersici, cu un indiciu de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, gust bun și un finisaj glorios.