Homar Dip

Scufundarea homarului necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, carne de homar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 17%. Încercați Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee, și Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de homar, ceapa, sucul de lămâie, crema de brânză, untul și hreanul preparat. Continuați să amestecați până se omogenizează. Acoperiți și răciți la frigider până la servire.