Holly ' s Peach Flambe Cheesecake

Holly ' s Peach Flambe Cheesecake
Holly ' s Peach Flambe Cheesecake necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați unt, schnapps de piersici, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Holly ' s Peach Flambe Cheesecake, Au pluots? Flambe ' em, și Banane Flambe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F pentru tigăile ușor colorate sau 300 de grade F pentru tigăile de culoare închisă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru crustă: într-un castron mic, aruncați firimiturile cu unt topit. Apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți timp de 8 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru umplutură: între timp, combinați crema de brânză și zahărul până se omogenizează bine. Se amestecă schnapps de piersici până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schnapps De PiersiciSchnapps De Piersici
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați ouă, câte 1, amestecând după fiecare adăugare până când se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Se toarnă pe crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Folosind folie rezistentă, înfășurați exteriorul și fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați cheesecake pe un suport de sârmă într-o tigaie mai mare. Umpleți tigaia mai mare cu apă foarte fierbinte 1/3 până la tigaia cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți cheesecake-ul din Baia de apă fierbinte și îndepărtați folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de a rula cuțitul în jurul marginii pentru a slăbi tortul din lateral. Se răcește timp de 1 oră, apoi se dă la frigider neacoperit cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Scoateți tortul din cutia de gheață și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați cheesecake pe farfuria de servire. În timp ce pregătiți toppingul, lăsați cheesecake-ul să ajungă la temperatura camerei.
3
Pentru topping: într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați zahăr brun și lăsați amestecul să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
5
Adăugați piersici, gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până când piersicile sunt bine acoperite și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6
Adăugați coniac și aprindeți pentru a flamba piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
7
Serviți imediat peste felie de cheesecake și garnisiți cu nuci, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista