Heirloom tartă de roșii și busuioc

Heirloom tartă de roșii și busuioc
Tarta de roșii și busuioc necesită aproximativ 39 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 519 calorii, 7g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, parmezan, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartă de roșii de moștenire cu Ricottan și busuioc, Stive de roșii de vinete și moștenire la grătar cu busuioc și coulis de roșii, și Heirloom Tartă De Roșii.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Așezați crusta de plăcintă pe o foaie de copt unsă și coaceți timp de 7 minute până când este ușor aurie. Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Pentru pesto: într-un blender sau robot de bucătărie, pulsați busuiocul, nucile de pin, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până când amestecul formează o consistență netedă și groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați parmezanul și pulsul până când sunt combinate. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Folosind o spatulă, întindeți pesto-ul peste crusta răcită. Aranjați feliile de roșii deasupra pesto-ului și garnisiți cu busuiocul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Stropiți cu ulei de măsline și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Tăiați tarta în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În39 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista