Batoane Cu Nucă De Cocos

Batoane Cu Nucă De Cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, batoanele de nucă de cocos din lapte ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 15 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane Cu Lapte Bătut, Batoane Cu Lapte Bătut, și Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, combinați zahărul, zahărul brun, făina și untul; amestecați cu un blender de patiserie până când amestecul este în firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Scoateți 2 căni din amestec într-un alt bol și rezervați restul.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă nuca de cocos și nucile în cele 2 căni ale amestecului de zahăr. Bateți ferm în tigaia unsă. Se amestecă bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara în amestecul rezervat. Apoi amestecați oul, zeama și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
NuciNuci
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întindeți acest lucru peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm. Se lasă să se răcească. Faceți o glazură folosind zahărul cofetarilor și suficient lapte pentru a-i da o consistență stropitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Stropiți peste bare înainte de a tăia în pătrate.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ballatore Rosso Red Spumante. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant se reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8.20%
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista