Heirloom Martini

Heirloom Martini
Heirloom Martini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți gheață, gin premium, roșii de moștenire și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Creepy Eyeball Martini (Litchi Matchan și Martini portocalii de sânge), Unt de arahide și jeleu Martini (AKA PB & J Martini), și Bijuterie Fruitcake.

Instrucțiuni

1
Într-un pahar de halbă sau un agitator din Boston, amestecați roșia și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2
Adăugați gheață, gin, suc de lămâie și lichior de portocale. Se agită și se strecoară într-un pahar de martini răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
GinGin
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Garnisiți cu o frunză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista